Over ons

Maatwerk Mentrop HoutbewerkingMentrop Houtbewerking, een allround houtbewerkingsbedrijf

Mentrop Houtbewerking is een allround houtbewerkingsbedrijf met een eigen fabriek gevestigd in de Utrechtse wijk Lunetten. Mentrop Houtbwerking is ontstaan toen vader en zoon Mentrop in 2008 de Sociale Werkplaats Utrecht van de gemeente Utrecht overnamen. In de afgelopen jaren is deze fabriek uitgegroeid tot The Wood Collection, een overkoepelende organisatie voor een aantal vooruitstrevende merken in de hout- en meubelindustrie waaronder Mentrop Houtbewerking. 

Frezen Mentrop HoutbewerkingVoor zowel houtbewerking als maatwerk kunt u terecht bij Mentrop Houtbewerking. Bekijk de pagina's 'houtbewerking' en 'maatwerk' eens, hier kunt u exact de mogelijkheden bekijken die Mentrop Houtbewerking u biedt. 

Houten webshop

Naast allround houtbewerkingsbedrijf en maatwerkspecialist is Mentrop Houtbewerking ook een webhop waar u terecht kunt voor het mooiste hout en prachtige panelen. In de webshop wordt het hout en de panelen in een aantal standaardafmetingen aangeboden.
Het is eventueel ook mogelijk het compleet voor u op maat Hout op maat Mentrop Houtbewerkingte maken. 

Sociaal en duurzaam

Ondanks dat de fabriek geen sociale werkplaats meer is, is het sociale karakter altijd gewaarborgd gebleven. Zo biedt Mentrop Houtbewerking nog steeds plaats aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is het sinds 2009 erkend leerbedrijf van de Stichting Hout & Meubel. Ook is Mentrop Houtbewerking sinds 2010 FSC® gecertificeerd. FSC C016391, vraag naar onze gecertificeerde producten.